Погледнете го провокативниот танц на хрватката Сара со кој нејзиниот татко се гордее

Откако се појавила во хрватското шоу "Суперталент" станала вистинска ѕвезда во Хрватска, а сега со видеата кои ги споделува се чини дека младата Сара ќе се здобие со уште поголема слава. За време на настапот во шоуто нејзиниот татко изгледаше прилично горд со неа.