Полицијата објави видео снимка од пукањето во Лас Вегас пробувајќи да откријат од каде се слушале пукотници

Полицијата од Лас Вегас објавила снимка каде сите можат да ја погледнат нивната акција за да го пронајдат местото од каде што се слушале пукотниците. Оваа случка во Лас Вегас остави најмалку 58 мртви и стотици повредени луѓе.