Македонија горда на младата Ангела: Прв историски настап за Македонија

Македонија на ISU Junior Grand Prix во Загреб ја претставуваше Ангела Прилепчанска. За својот настап, оваа млада 13-годишната натпреварувача настапи со музика од хитовите „Alive“ и „Cheap Thrills“ од Сиа. Претходниот ден, младата Прилепчанска имаше одличен настап во регуларниот дел на програмата ISU Junior Grand Prix. Погледнете го настапот на нашата Ангела