Во Русија знаат да искомбинираат бокс и борење

Губи твојот борач. Се знае што правиш...Прво го удираш противничкиот со топка за да му го покажеш своето незадовоство, а кога ќе ти се спротивстави, го напаѓаш со тупаници...така се прави тоа во Русија...