Овој непознат голман одбрани 4 удари за помалку од 10 секунди

Минатиот викенд во Холандија се одигра шестото коло во Холандското првенство. Натпреварот меѓу Ден Хаг и Спарта Ротердам заврши со победа на Ден Хаг, но во центарот вниманието беше голманот на поразената екипа, кој успеа да одбрани 4 удари за 7 секунди.