Од најобичен автомобил до подвижно џакузи

Колин Фурзе е познат по создавање на смешни, претежно непотребни креации. Тој, во своето најново видео создава подвижно џакузи во својот автомобил, кое го надополнува со скара во багажникот и астротурф низ целиот екстериер на возилото.