Метеорологот Симон Бревер излезе од автомобилот да ја сними брзината на Ирма

Американскиот метеоролог Симон Бревер излезе од својот автомобил и со апаратче ја сними брзината на ураганот Ирма. Погледнете ја неговата луда храброст, каде за влакно се губи животот.