Колку Американци знаат каде се наоѓа Северна Кореја?

И покрај тоа што опфаќа прилично голем дел од вестите кои секојдневно се емитуваат во САД, во главно во негативен и застрашувачки контекст, Американците сепак не знаат каде се наоѓа оваа држава. Џими Кимел ги прашувал луѓето каде се наоѓа Северна Кореја, а ова се нивните одговори...