Каков идиот од родител треба да си за да ѝ го направиш ова на ќеркичката?!

Некои луѓе едноставно не треба да бидат родители. Овој Русин се снимал како ја вози сопствената ќеркичка извадена надвор од прозорецот држејќи ја со една рака додека го управува воланот на своето BMW. Се надеваме дека социјалните служби во Русија ќе преземат нешто околу овој случај ...