Еден од најретките феномени на природата фатен на видео

Виножитото, еден од најубавите делови на природата, се случува со прекршување на светлината која поминува низ дождовните капки во воздухот. Овој пат, еден човек успеал да го сними виножитото кое наместо лак формирало полн круг. Како сето тоа изгледало погледнете на видеото.