Кога жена ти ќе ти каже да си одиш дома, стануваш и си одиш дома!

Цел ден си пиел со пријателите па некако си успеал да го ставиш и глисерот во базен на надувување и во 04:30 сабајле сопругата ти вика дека е доста и да станеш да си одите дома веднаш! Ти стануваш и си одите дома веднаш. Жената е разумна. Слушај ја.