Видеото кое го потресе светот: Моторциклист лета неколку метри и паѓа директно на глава

Направено во Сингапур, откако мотоциклист по удар во автомобил падна директно на главата. На снимката се гледа дека возачот на мотор удира во багажник од автомобил кој е паркиран на автопат, а од ударот јасно се гледа дека возачот лета и до неколку метри и паѓа директно на глава. Според полицијата возачот на моторот (24) и возачот на автомобилот (21) се хоспитализирани и двајцата имаат повреди.