"Деспасито" на охридски начин: Ќе се превртите од смеење!

Актерот и комичар Никола Тодороски се надминал себеси со неговата преработка на хитот "Деспасито", овој пат на охридски начин. Поради одличната гледаност на видеото можеме да очекуваме дека Никола можеби ќе престане да снима народни приказни и целосно ќе се посвети на новооткриената страст.