Топ 10 трогатални моменти од НБА лигата кои што ќе ве расплачат

Тоа што ја разликува НБА лигата од останатите светски кошарски лиги секако е квалитетот, но и атрактивноста на играчите и нивните потези. Сепак, иако повеќето изгледаат така, кошаркарите не се направени од камен, па често знаат да се расплачат на одредени моменти. Погледнете како изгледа тоа...