Ѓоковиќ, Федерер, Дел Потро...: Повредите кои не ги заобиколуваат ни најдобрите тенисери

Сите на трибините беа шокирани и исплашени по врисокот на Бетани Матек Сандс. Таа против Сорана Кирстеа го заврши натпреварот порано, бидејќи откажа нејзиното колено. Погледнете ги повредите кои не ги заобиколуваат ни останатите тенисери како Роџер Федерер, но и други тенисери и тенисерки.