Секс забава на тросед!

Точка

11/07/2018

14:31

2.481

Големина на фонт

а а а

Мислите дека мора да најдете некои нови луди локации за секс, за да го возбудите? Не морате, дури и вашиот стар добар тросед може да послужи како полигон за тестирање неколку нови секс пози и трикови.

Почнете со акција на троседот..

Сексот на „нозе“ сам по себе е зачинет, а ако го правите во просторија што донекаде е „јавна“, станува уште пожежок - сепак на тој тросед седат и вашите родители, пријатели...


Саканиот полесно и подлабоко ќе влезе во вас, ако ја подигнете едната нога така што стапалото ќе го поставите на седиштето и ќе се потпрете со грбот на неговите гради. Или, троседот нека послужи за тоа за што е наменет - за седење. Кажете му на партнерот удобно да се смести и ужива, но овој пат не воспортските програми, туку во забавата која што вие ќе му ја приредите.

Седнете врз него, така што со лицето ќе бидете свртени према него. Кажете му со рацете да ве фати на колковите, а потоа навалете се навнатре, сè до крајот, така што главата ќе ви биде блиску до неговото тело. Со рацете можете да се потпрете на подот, за да бидете посигурни, а нозете потпрете ги на троседот. Додека тој ритмично влегува и излегува, вашето тело ќе биде потполно изложено на значајни погледи, а тоа ќе го зголеми еротскиот набој до крај.. Спонзорирани линкови

Маркетинг