Мајка на три деца покрај ескорт агенцијата, отворила и училиште за стекнување техники за флерт

Точка

13/03/2018

10:12

2.769

Големина на фонт

а а а

Сопственичката на ескорт агенцијата "The Bach" од Нов Зеланд и мајката на три деца, Антониа Мрфи (43) започнала со работа пред една година. Стекнала големо искуство, а токму тоа ѝ помогнало за да започне нова бизнис идеја, односно отворање на училиште за странци каде ќе се држат часови за флертување, разговарање со жени и слично.

"Постојат многу мажи кои доаѓаат во борделот бидејќи се осамени, а би сакале да остварат врска со жени, но не знаат како да им пријдат. Првенствено, тука е проблемот со непознавање на јазикот, но и кулутрата и начинот на кој жените овде ги запознаваат мажите", вели Мрфи. 


"Тие работи се лесни. Колку тешко може да биде за да се научи флерт? На жените треба да им се даваат комплименти, а не да им се дофрлуваат навреди, кои во поголем број жените ги игнорираат. Не е толку тешко да се испрати секс порака и не е тешко да се научи како да се добие согласност од жената пред да се започне со сексуалните понуди", продолжи Мрфи.


Таа вели дека курсот е позитивен начин да се промени статусот на мажите за тоа какво однесување е друштвено прифатливо. Иако, курсот е создаден за новите емигранти, вратите на нејзиното училиште се отворени за секого.

Новиот курс се вика "Киви се нарекуваат домашните жени од Нов Зеланд" и се состои од три љубовни состаноци и чини 350 австралиски долари.


Секој љубовен состанок има посебна цел на која се работи, а курсот го водат жени кои се вработени во нејзината ескорт агенција. Првиот дел се базира на "алатите" со кои мажот може да ѝ се приближи на жената која му се допаѓа, да започне разговор со неа и на крајот да ги разменат телефонските броеви. Вториот дел се фокусира на пораките и на кој начин мажот може да ѝ прати секс порака без да биде вулгарен. Третиот состанок е практичен, односно мажот е сам во соба со својата инструкторка, но не доаѓа до никаков сексуален контакт. Тој се базира на добивање потврда од партнерката со која може да се продолжи кон сексуална активност или бакнување како вовед.

Сите вработени жени се здрави и не користат никакви супстанции, а клиентите со кои се состануваат ги одбираат самите и имаат потполна контрола над својот распоред.Спонзорирани линкови

Маркетинг