Тајно видео од секс клубот за елитата на Беверли Хилс: Прават оргии, имаат секс пред сите, сето тоа го прават под маски

Точка

30/09/2017

18:36

22.191

Големина на фонт

а а а

Секој месец се организираат свечани вечери, секој втор месе се организираат обуки за фетиши и еротски уметности, а во пролет и лето организираат забави покрај базен. Секако, сите овие настани се проследени и со секс.

Провокативна серија "Naked SNCTM", ги открива сите детали за еден од најексклузивните еротски клубови каде славните редовно организираат оргии, пренесува порталот Daily Mail. 


SNCTM е ексклузивен секс - клуб за елитата на Беверли Хилс. Членството чини од 10.000 до 64.000 евра. Како што наведуваат на нивната страница тие бараат кандидатите да бидат привлечни, да имаат професионален статус и што се можат да понудат во клубот како би го унапредиле друштвото.

За возврат, членовите можат да учествуваат на еротските балови под маски. Секој месец организираат свечени вечери, секој втор месец организираат обуки за фетиши и ертоска уметност, а во пролет и лето организираат забави покрај базен. Секако, сите овие настани се проследени и со секс, а целта им е да се постигне возвишена слобода и сенузална утопија.


За секој еротски настан мажите плаќаат влезница од 1.560 евра, а доколку присуствуваат со партнерка тоа ќе ги чини 1.270 евра. Жените не плаќаат влез, но мораат да им пратат пријава со фотографија на која треба да се потполно голи.


Клубот истакнува дека приватноста на клубот и членовите се од голема важност, па мбилните телефони се забранети, а на настаните сите носат маски. Клубот бил основан пред четири години од страна на Дејвид Лавнер, кој кажува дека на неговите настани имаат присуствувано Гвинет Палтроу со својот партнер и продуцентот на серијата "Glee".


"Некои членови имаат желба да научат како да пружат поголемо задоволство, додека останатите го гледаат нашиот клуб како место на кое можат да ги задоволуваат нивните примарни потреби", вели сопственикот за Daily Mail.


Највозрасните членови на клубот, меѓу кој се 11 мажи и една жена, даваат крвна ветување, а за возврат добиваат приватен секс советник, секс - соба само за себе и сребрено ланче за да го симболизира нивниот статус.
Спонзорирани линкови

Маркетинг