Сакате повеќе пари, а не знаете како да дојдете до нив? Ние имаме решение!

Точка

16/05/2017

19:18

3.381

Големина на фонт

а а а

Сакате повеќе пари? Тоа значи дека сте амбициозни и дека се грижите за иднината.

Но, постои начин како да заработите пари без осум часовно работно време и 20 години напорна работа.

Како?

Едноставно. Заработете 2 долари за секој пријател или познаник

FXLider, на сите читатели на Точка нуди можност да заработат на секој препорачан пријател кој ќе регистрира бесплатен проблен налог за тргување. Се што е потребно да направите е да поминете низ 3 едноставни чекори и без никакво вложување да си овозможите на себе константен приход.

Кои се тие 3 чекори?

1. Пријавете се беспланто на линкот овде.

2. После пријавата ќе добиете свој единствен број(Корисничко име/ТП број) преку кој брокерот ќе знае кои регистрации се дојдени преку Вас.

3. Внесете го единствениот ТП број на крајот на линкот за пријава: https://www.fxlider.com/minilps/mk/prijava/ и пратете го на своите пријатели. На пример, доколку вашиот единствен ТП број е 1234567, линкот кој е потребно да го пратите на пријателите за пријава треба да биде во следниот формат https://www.fxlider.com/minilps/mk/prijava/?tag=1234567 и тоа е се.

После тоа, секој кој ќе се пријави за бесплатен налог за тргување преку Вашиот линк ќе Ви биде доделен на вам и за секоја пријава ќе ви бидат исплатени 2 долари. Она што е единствено потребно е сите внесени податоци да се точни.

Дали е ова само уште една интернет измама и колку е ова сигурно?

Податоците на вашите пријатели никогаш нема да бидат користени нити продавани на трети лица, тие се 100% сигурни и заштитени. FXLider го задржува правото да ги контактира пријавените членови и да им ги понуди своите услуги.

Тоа е се?

Да, тоа е се што е потребно да направите за да почнете да заработувате.

НАПОМЕНА: Исплата на заработката се врши еднаш месечно и минималниот износ за исплата е 50$.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970. 

Договорите за разликата во цена (ЦФД) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Можете да загубите се, но не повеќе од балансот на Вашата сметка за тргување. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни дека сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ниту трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. ФХЛидер не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да произлезат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи според нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.Спонозорирани линкови

Маркетинг