Убава и безобразна: Мила е сурферка и одлучила да покаже апсолутно сè

Точка

21/02/2017

14:35

15.903

Големина на фонт

а а а

Мила Далбесио одлучила да покаже апсолутно сè - до гола кожа!

Мила по струка е фотограф, а посебно сака и самата да се најде пред објективот на фото-апаратот.

#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




Се разбира и во уметност, и на големо задоволство на мажите одлучила да покаже со што располага.

#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




Во слободно време сака и да сурфа...

#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




#myladalbesio

A post shared by Beauty, Fashion And More. (@prettylittleheaven) on




Спонзорирани линкови

Маркетинг