Чевли што ја редефинираат класиката

Fashionel.mk

14/02/2017

13:22

2.874

Големина на фонт

а а а

Неконвенционалните линии, минималистичкиот, но впечатлив дизајн и прецизно дефинираните детали, се основните карактеристики на Loq чевлите што поставуваат нови стандарди за класична чевла.

Младите дизајнери што стојат зад овој бренд, Карен и Валери, во нивната визија за овој нивен заеднички проект, имаат за цел да ја редефинираат класиката, барајќи нови начини и техники на обработка на кожа.Во играта со линиите тие се инспирирани од архитектурата, со цел чевлите што ги создаваат да се прилагодат на потребите на модерните жени, но истовремено тоа треба да бидат чевли со безвременски дизајн.


Во продолжение ви го презентираме нивниот нов лукбук.
Спонзорирани линкови

Маркетинг