Фотограф осмислил најлуд проект досега: Се соблeкол гол пред луѓето и ги фотографирал нивните реакции

Како фотограф, Тревор Кристенсен секогаш настојувал да ја направи атмосферата што порелаксирана. За таа цел, тој го смислил можеби и најчудниот фото проект за кој некогаш сте чуле - Тревор одлучил да се соблече гол со цел неговите модели да се чувствуваат удобно пред камерата и да ги фотографира нивните реакции - погледнете!