Овие "кул старци" се доказ дека никогаш не е предоцна за тетоважи

"TattooAge" е фотографски проект во кој главните ѕвезди се постари луѓе кои имаат тела украсени со тетоважи. За овој проект биле фотографирани над 20 "кул старци" во топлата атмосфера од нивните домови, а ова се само некои од примерите - погледнете!