Инстаграм наспроти реалниот живот: Оваа Германка се потсмева на оние кои го фотографираат својот "совршен живот"

Сите знаеме дека реалниот живот изгледа потполно поинакво. Поради тоа, Германката Џералдин Вест одлучила да направи своја верзија на "совршен живот", а резултатот од тоа се смешни фотографии кои насмеаjа илјадници корисници на социјалните мрежи - погледнете!