Фотограф прави портрети од сопствениците и нивните кучиња со цел да ги прикаже нивните сличности

Џерард Гетингс е познат по одличните портрети на домашни миленичиња. Овојпат, тој одлучил да ја прикаже сличноста помеѓу сопствениците и нивните кучиња преку проектот наречен "Do You Look Like Your Dog". Погледнете!