Временска капсула: Некои легенди и некои легендарни моменти од 1988

Зачекорете во визуелната временска капсула и погледнете ги фотографиите на кои се документирани животите на Доналд Трамп, Бред Пит, Џорџ Мајкл, Принц, Мајкл Џексон и многу други. Меѓу другото, погледнете ги моментите од Олимписките игри во 1988, првото лансирање на спејс-шатлот на НАСА по катастрофата што се случи со Challenger во 1986 и Берлинскиот ѕид на кои се испишани графити и пред кој стои знак „Внимание! Вие го напуштате западен Берлин.“