Фотограф претвора морничави напуштени места во нешто прекрасно

Матијас Хакер е фотограф и студент од Германија кој патува низ Европа и пронаоѓа напуштени места. Тој со помош на фотоапарат ги претвора ваквите објекти во мали уметнички дела, а градовите и државите во кои ги пронаоѓа овие места ги држи во строга тајност. Уживајте во галеријата!