Ова се најдобрите подводни фотографии за 2018 година

Неодамна заврши натпреварот за најдобри подводни фотографии за 2018 година, а поради бројните фотографии, судиите имале тешка задача да го издвојат победникот. Најдобрата подводна фотографија му припаѓа на Германецот Тобиас Фридрих, а во натпреварот учествувале фотографии од 63 различни земји.