Овие луѓе се доказ дека за снаодливите не постојат препреки на овој свет

“Направи сам” проектите звучат како нешто на кое би можеле да бидеме горди доколку тие се успешни. Навистина е интересна идејата да можеме да создадеме нешто кое што сме го замислиле со помош на креативноста, инженерските вештини и фантазијата. Интернетот е преполн со фотографии кои се мастери во ова поле, но сепак постојат и такви кои само докажале дека имаат бујна фантазија.