Спој од мода и природна убавина: Нејзините фотографии не престануваат да го воодушевуваат светот

Кристина Макеева е фотографка од Москва која не престанува да го воодушевува светот со своите дела. Макеева патува низ светот и фотографира женски модели на прекрасни дестинации со што ги спојува со околината и архитектурата.