Ретки ретро фотографии од американски минимаркети кои ќе ве изненадат

Порталот “Bored Panda” објави колекција од ретро фотографии кои ќе ве “прошетаат” низ историјата на американските минимаркети. Од широки рафтови и елегантни продавници до мали бизниси, овие фотографии ја рефлектираат ерата на дамнешното минато.