Ова е доказ дека секоја лоша тетоважа може да се претвори во мало уметничко дело

Кога станува збор за тетоважите, никогаш не треба да штедите. Тоа е нешто што останува на вашето тело цел живот, па затоа треба да пронајдете добар тату мајстор. Оваа галерија содржи фотографии на луѓе кои сигурно штеделе за своите први тетоважи, но подоцна ја платиле поголемата цена. За среќа, штетата се поправила – погледнете!