Мажите пред 20 години лудувале по нив - еве како изгледаат познатите дами денес

Тешко е да се поверува дека деведесеттите години беа одамна! Кога станува збор за изгледот, времето нема милост кон никого, но овие дами се уште важат за вистински убавици. Погледнете како изгледаат тие денес!