Фотографии од познати личности кои обожуваат да се шегуваат со своите обожаватели

Порталот “Bored Panda” направи листа од фотографии, докажувајќи дека и познатите личности имаат одлична смисла за хумор. Еве на кој начин тие се “справуваат” со своите обожаватели – погледнете: