Клелија Теодороу: Атрактивен кипарски фотомодел со заносни облини

Клелија Теодороу е фотомодел и реалити ѕвезда. Таа е родена во Кипар, а моментално живее во Есекс, Лондон. Во работата пред камерите, Клелија најчесто рекламира провокативна долна облека и со тоа ја користи приликата да ги покаже своите неодоливи женски атрибути. Теодороу се подложила на зафат за намалување на градите бидејќи нивната големина ѝ создавале болки во грбот и главоболки. Со тоа, таа тврди дека тоа била исправна одлука бидејќи сега може да носи бикини и облека која претходно не ѝ одговарала на фигурата.