Галерија: BMW Серија 2 Active/Gran Tourer (редизајн)

BMW кон почетокот на годината го претстави редизајнот на своите два MPV модели кои во периодот од 2014-2017 година се продадени во над 380 илјади примероци. Во меѓувреме, овие автомобили пристигнаа во европските продажни салони, а баварскиот производител го означил почетокот на продажбата со нови фотографии.