Галерија: Позади сцената на Bafta TV Awards

Фотографката Сара Ли им се придружи на бројните познати личности позади сцената на “Virgin TV British Academy Television Awards” во “Royal Festival Hall” во Лондон. Погледнете како изгледала целата церемонија од другата страна.