Фатална Канаѓанка: Селест Десјардин

Селест Пенелопе Мари Десјардин е 21-годишен канадски модел. Селест е родена на 14-ти јуни 1996 година во Онтарио, а моментално живее во САД. Таа е модел и актерка, а се појавила во филмовите "Zombie at 17", "Taken", "Lost & Found" и "Lead with Your Heart". Убавата Канаѓанка е вистинска ѕвезда на Инстаграм, каде ја следат повеќе од 140 илјади обожаватели. Таа уште од детството покажувала интерес за уметност, музика, танц и театар.