Мален Еспенсен: Бујна русокоса со дански корени

Мален Еспенсен е гламурозен дански модел кој живее и работи во Велика Британија. Мален е родена на 30 јуни 1981 година во Копенхаген, Данска, а таа се појавила на насловните страници на бројни магазини за мажи, како што се “FHM”, “Playboy” и “М!”.