Интернетот не може да престане да се смее на забавните фотографии од Кијану Ривс

Познато е дека Кијану Ривс е еден од најголемите фраери во Холивуд – тој е многу приземен човек со кого би можеле да се замислите како играте билијард и пиете пиво. Ривс пред извесно време стана главна мета на еден нов тренд на Интернет кој започна со појавата на Твитер профил со име Keanu Doing Things (Кијану како прави разни работи) - самото име кажува доволно. Погледнете ја галеријата!