“Го фотографирав Токио скриен под дебелата снежна покривка”

На 22 јануари оваа година, Токио се разбуди со најдебелата снежна покривка во последните четири години, а властите препорачале останување во своите домови и големо внимание во сообраќајот. Но, фотографот Јуичи Јокота решил да излезе и да ја овековечи волшебната слика која владеела тој ден во градот.