Катастрофални Фотошоп грешки кои е невозможно да ги пропуштите

Фотошоп е моќна алатка која е совршена за отстранување на сите недостатоци, но доколку истата се најде во погрешни раце, може да предизвика многу катастрофални грешки. Еве само дел од најголемите Фотошоп “лапсуси”.