Мајка од Јапонија го фотографира нејзиниот живот со пет деца, а истиот изгледа крајно интересен

Да се има пет деца– еден пар близнаци и една тројка – звучи лудо и тешко, нели? Но, кога била прашана како би го опишала својот живот со 4-годишната тројка и речиси 7-годишните близнаци, Сачина од Јапонија одговорила со само два збора: “организиран хаос!”. Погледнете ги фотографиите.