Фотографии кои докажуваат дека Патрик Стјуарт и Иан Мекелен се вистински сродни души

Сер Патрик Стјуарт (77) и Сер Иан Мекелен (78) имаат толку цврсто пријателство што понекогаш изгледа дека им е судено да бидат заедно. “Bored Panda” направи колекција од нивните најсмешни заеднички фотографии за да докаже дека на сите нѝ е потребна личност во животот на која можеме да се потпреме.