Списанието "TIME" ги избра најдобрите новинарски фотографии за 2017 година

Избори и протести. Војни и бегалци. Вода и оган. Низ бурната година која е зад нас, списанието “TIME” им наложи на фотограферите да ги проследат најголемите настани кои го обликуваа светот во изминатата 2017 година. Низ фотографиите документирани во текот на целата година се прикажува состојбата на светот, а ова се најдобрите од нив.