Мајстори за камуфлажа: Овие луѓе целосно се вклопуваат во својата околина

Некогаш може да се најдете на вистинското место, во вистинското време и во вистинската облека. Едно е сигурно - овие луѓе одлично би се снашле во улогата на тајни агенти.