Lexus LS F Sport - Луксузен и моќен седан

Новиот LS F Sport за 2018-та година пристигнува со новиот 3,5 литарски V6 мотор кој што има twin-turbo Ф1 технологија. Моторот нуди моќ од 415 коњски сили кои што заедно со надворешниот и внатрешен изглед прави совршена комбинација на луксуз и моќ.