Терористички напад во Лас Вегас: Фотографии коишто го доловуваат хаосот на музичкиот фестивал

Повеќе од 50 лица беа убиени кога еден напаѓач отвори оган на музички фестивал во Лас Вегас, и тоа од 32-от кат од најблискиот хотел. Идентитет на напаѓачот се' уште не е потврден, но од полицијата наведуваат дека станува збор за белец на возраст од 60-на години, којшто живеел во пензионерска заедница.