Пијани јапанци

Јапонија е земја со најниска стапка на криминал во светот, а исто така и таму живеат луѓе со најголем животен век. Но, како што можете да видите од приложените фотографии исто така јапонците обожаваат и 'мало да попијат'. Погледнете една компилација на пијани 'јапанци'.