Луѓето објавуваат фотографии од детството од кои најмногу се срамат - и невозможно е да не се насмеете

Сите си имаме по некоја ужасна фотографија од себе од минатото која ја чуваме заклучена во фиока или во скриена компјутерска папка. Колку и да не сакавме да признаеме тогаш, нашите родители беа во право кога ни викаа дека само поминуваме низ "фаза".